Min hånd i din/Sju års lengsel

Av Amy Andrews / Melanie Milburne

Min hånd i din/Sju års lengsel

Min hånd i din/Sju års lengsel

Av Amy Andrews / Melanie Milburne

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Legeromaner

Min hånd i din

Både Miranda og Patrick er enslige foreldre. Og døtrene deres er bestevenner. Det ligger nærmest i kortene at de skal bli en eneste stor familie. Problemet er bare at Miranda ikke vil være den andre kvinnen. Patrick er nemlig fortsatt gift, selv om han ikke har truffet sin kone på mange år.

Men den karismatiske legen er vanskelig å motstå! Han er pen, har snille øyne, et sjarmerende smil, og det føles som om de alltid har kjent hverandre. Da han tar hennes hånd i sin, vet Miranda at de kommer til å få oppleve noe helt fantastisk ...

Sju års lengsel

I sju år har Michaela vært singel. I sju år har hun sagt til seg selv at hun er mer enn fornøyd med jobben som lege og livet sitt ved Bondi Beach. Men den dagen eksen hennes dukker opp igjen, er det som om alt hun har sagt til seg selv er ren og skjær løgn.

Doktor Lewis Beck har forsøkt å glemme Michaela og konsentrere seg om karrieren. Men det er likevel de hete følelsene som får ham til å dra tilbake til Australia etter flere år i London. Som anerkjent nevrokirurg er han ettertraktet av de fleste på sykehuset St Benedict. Av alle bortsett fra Mikki. Lewis tror at hvis de bare kan treffes og snakke ut, vil alt bli bedre. Han kan absolutt ikke forestille seg at det i stedet skal bli begynnelsen på noe nytt.

Les mer
E-bok
Varekode
E20114019
Forfatter
Amy Andrews/Melanie Milburne
ISBN
9789150736311
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Juli 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss