Natten du ga meg/Når skjebnen slår til

Av Maya Banks / Andrea Laurence

Natten du ga meg/Når skjebnen slår til

Natten du ga meg/Når skjebnen slår til

Av Maya Banks / Andrea Laurence

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Passion

Natten du ga meg
Miniserie: Fortsettelse følger ... (4/4)

Det kunne ikke ha skjedd på et dårligere tidspunkt! Pippa Laingley holder på å starte opp kafé- og cateringfirmaet sitt, og har ikke tid til distraksjoner. Men hun kan ikke motstå den flotte og spennende Cameron Hollingsworth.

Da Pippa oppdager at hun er gravid etter en lidenskapelig kjærlighetsnatt, innser hun at hun må kjempe. Nå må hun hjelpe Cam med å rive ned murene han har bygget for å beskytte seg. Hun må kjempe for å få ham til å våge å gå videre etter tragedien han ble utsatt for mange år tidligere. Og hun må kjempe for sitt ufødte barn …

Når skjebnen slår til

Vil du bytte plass? Adrienne aner ikke at det lille spørsmålet om bord i flyet snart kommer til å redde livet hennes. Og ikke bare det, det kommer til å gi henne et helt nytt liv.

Intetanende våkner hun opp som Cynthia Dempsey, mediemogulen Will Taylors forlovede. Hun har åpenbart en fantastisk forlovede, et liv i luksus og en flott familie – men hun husker ikke noe av dette! Snart får hun vite at hun har oppført seg dårlig mot sin blivende ektemann, men at hun har forandret seg. Gnisten mellom henne og Will er der fremdeles, men han virker skeptisk til forvandlingen.

Hva kommer til å skje da omgivelsene oppdager at hun faktisk ikke har forandret personlighet – men at hun i virkeligheten er et helt annet menneske?

Les mer
E-bok
Varekode
E20614004
Forfatter
Maya Banks/Andrea Laurence
ISBN
9789150734775
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Februar 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss