Om oss


HarperCollins er et av verdens største bokforlag med en bred engelskspråklig utgivelse av skjønnlitteratur, barnebøker, kokebøker, helse og biografier. Forlaget ble grunnlagt i 1817 og har publisert noen av verdens fremste forfattere, hvorav flere har fått Nobelprisen i litteratur og Pulitzerprisen. Les mer om HarperCollins rundt om i verden her.

HarperCollins Nordic er et datterselskap til HarperCollins Publishers LLC. Med 31 ansatte på hovedkontoret i Stockholm, og med filialer i Oslo, København og Helsingfors, gir HarperCollins Nordic AB ut over 1 100 titler per år på svensk, norsk, dansk og finsk.

Under varemerkene HarperCollins Nordic og Harlequin publiserer vi trykte bøker, e-bøker og lydbøker. Les mer om våre varemerker nedenfor.


HarperCollins Nordic logo

HarperCollins Nordic

HarperCollins Nordic gir ut bøker i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Det utgis først og fremst romaner, krim og thrillere. HarperCollins Nordic publiserer internasjonale forfattere med potensial for det nordiske markedet, og satser dessuten på lokale nordiske forfattere.


Harlequin logo

Harlequin

Harlequin er en internasjonalt ledende utgiver av romantiske bøker. I tillegg til romantikk, tilbyr vi også thrillere, krim, paranomal, bestselgere, fantasy og horoskop. Harlequin utgir over 110 titler per måned, på 34 forskjellige språk i 110 land og på seks kontinenter.

Harlequin startet opp i Norden i 1979, med utgivelser i Sverige, Norge, Finland og Danmark. I dag gir Harlequin ut mer enn 1 000 titler hvert år på det nordiske markedet, og salget skjer via detaljhandel, bokklubber og netthandel. Utvalget har hittil bestått av oversatte bøker, men med start 2015 kommer Harlequin også til å utgi bøker skrevet av nordiske forfattere.

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss