Ondskapens scene

Av Heather Graham

Ondskapens scene

Ondskapens scene

Av Heather Graham

Regular Price: kr 99,90

Status: På lager

Serie: Bestselger

Forfatter på bestselgerlisten til New York Times

«Graham vever godt sammen mystikk, overnaturlige innslag og romantikk til en stram historie som holder leseren på pinebenken.»
- Publishers Weekly

Ondskapens scene
Miniserie: Krewe of Hunters (9)

Lily, en liten by i Arizona, har så absolutt sin skjerv av historier fra den ville vesten og gamle mysterier. Her ligger det historiske teatret Gilded Lily, som en gang i tiden var bordell. Nå blir det satt opp komiske teaterforestillinger for turistene som strømmer til byen. Da en hodeskalle plutselig blir funnet midt blant teatrets parykker og kostymer, blir alle svært opprørt.

Krewe of Hunters, en spesialenhet innenfor FBI som etterforsker overnaturlige fenomener, blir tilkalt, og den første som kommer er agent Jane Everett. Jane er også en talentfull kunstner som kan rekonstruere utseendet til en avdød etter hodeskallens form. Enheten samarbeider alltid med det lokale politiet, og i Lily er det Sloan Trent, en politimann som har flyttet fra storbyen, som nå er sheriff. Han har aner som går langt tilbake i denne lille byen. Mormoren til Sloans farfar var skuespillerinne på Gilded Lily, men hun hviler ikke i fred, noe Jane snart får merke.

Kort tid etterpå blir det oppdaget flere merkelige saker i ørkenområdet i nærheten. Da Jane og Sloan leter etter svar på alt som skjer, innser de at de begge er i livsfare.

Les mer
E-bok
Varekode
E20915012
Forfatter
Heather Graham
ISBN
9789150738322
Sidetall
352
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
August 2015

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss