Ørkenens hemmelighet

Av Deanna Raybourn

Ørkenens hemmelighet

Ørkenens hemmelighet

Av Deanna Raybourn

Regular Price: kr 99,90

Special Price: kr 79,92

Status: På lager

Serie: Silk

Forfatter på bestselgerlisten til New York Times

«Med en sterk og unik stemme skaper Deanna Raybourn uforglemmelige karakterer i en meget detaljert verden. Dette er historiefortelling på sitt mest fengslende.»
- Nora Roberts, bestselgerforfatter

Ørkenens hemmelighet

Den kjente flygeren Evangeline Starke trodde hun aldri skulle få se mannen sin igjen, den like kjente eventyreren Gabriel Starke. Etter en stormende romanse giftet de seg kort tid før første verdenskrig brøt ut, men ekteskapet ble dessverre kort. Etter en felles ekspedisjon gikk de om bord på hvert sitt skip, og hans forliste. Fem år senere vil Evie forsøke å fly jorden rundt i det lille flyet sitt. Da hun har kommet halvveis, og opplevd mange triumfer, skjer det noe som setter en stopper for turen – hun får til sin store forskrekkelse et mystisk og nylig tatt fotografi av Gabriel!

Sammen med sin eksentriske tante Dove, sporer Evie opp kilden til fotografiet i den gamle Sjasminbyen, Damaskus. Der oppdager hun at ingenting er slik det ser ut som. Farer lurer rundt hvert hjørne, og flere er på jakt etter en uvurderlig skatt så verdifull at kriminelle ikke vil la seg stoppe av noe for å få tak i den – selv ikke drap. Evie reiser ut i ørkenen for å grave frem sannheten om Gabriels forsvinning og finne en relikvie som kan sammenlignes med Den hellige gral.

Underveis må Evie forsone seg med bedraget som skilte henne fra Gabriel og lidenskapen som vil forandre hennes skjebne for alltid ...
 

Les mer
E-bok
Varekode
E21315016
Forfatter
Deanna Raybourn
ISBN
9789150739138
Sidetall
352
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Juli 2015

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss