Seierens sødme/En siste romanse

Av Lynn Raye Harris / Jennie Lucas

Seierens sødme/En siste romanse

Seierens sødme/En siste romanse

Av Lynn Raye Harris / Jennie Lucas

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Romantikk

Seierens sødme
Miniserie: I skinnet fra lyskasteren ... (5/6)

Sladderpressens favoritt, Caroline Sullivan, skjuler bekymringene sine bak et blendende smil. Hennes ekskjæreste, Roman Kazarov, har akkurat kommet tilbake til USA. Er han ute etter hevn fordi hun avviste ham så brutalt, eller vil han ta fra henne familiebedriften?

Den russiske forretningsmannen er nå rikere og mektigere enn noensinne. Han har lært på den harde måten at man ikke skal blande forretninger og følelser. Men da han møter den vakre Caroline igjen, begynner besluttsomheten hans å svikte. Kommer Roman virkelig til å kunne gjennomføre det han har planlagt, eller tar følelsene over?

En siste romanse

Da sjeik Sharif tilbyr Irene jobben som søsterens selskapsdame, kan hun ikke takke nei. Sharif er en kjempekjekk playboy som etterlater seg et spor av knuste hjerter, men Irene er overbevist om at hun kan motstå forførelseskunstene hans.

Den selvsikre sjeiken er vant til å lykkes i alt han gjør – spesielt når det gjelder kvinner. Forlovelsen hans er ikke offentliggjort ennå, og han er fast bestemt på å more seg kongelig så lenge det går. Før han står foran alteret, har han planer om å sjarmere den gjenstridige Irene. Hun er den ultimate utfordringen før pliktene kaller. Men iblant blir det ikke slik en sjeik hadde tenkt seg …

Les mer
E-bok
Varekode
E20015004
Forfatter
Lynn Raye Harris/Jennie Lucas
ISBN
9789150737905
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Januar 2015

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss