Skje din vilje

Av Anne Gracie

Skje din vilje

Skje din vilje

Av Anne Gracie

Vanlig pris: kr 299,00

Spesialpris kr 149,50

Status: På lager

Serie: Skjønnlitteratur

The Tudors del 1

Skje din vilje
Miniserie: The Tudors (1)

En konge som blir revet mellom to kvinner, kan splitte hele riket.

Englands kong Henrik VIII har store problemer med religiøse motsetninger som sprer seg i kongeriket og allianser i stadig endring med ulike nasjoner. Likevel er han mest opptatt av skilsmissen fra dronning Katarina av Aragon. Årsaken til dette voldsomme hastverket, er at kongen ønsker seg en arving, og han har nylig møtt kvinnen som holder hans skjebne i sine hender – lady Anne Boleyn, atten år og i sin ungdoms fulle blomstring. Men skjer møtet mellom dem ved en tilfeldighet, eller er det en del av lady Annes fars plan for å gagne sin egen familie?

Da den nye romansen slår ut i full blomst, forårsaker den nye dronningen mye sorg og hodebry for kongens nærmeste rådgiver, kardinal Wolsey. En gang i tiden var han kongerikets ombud for diplomatiske forbindelser, men nå strever han hardt for å vinne kirkens samtykke til kongens skilsmisse. Siden det er tvil og skepsis om det meste, og kirkens innflytelse er truet av den stadig mer egenrådige kongen, ligger hele rikets skjebne på vektskålen.

 

Skje din vilje er en uimotståelig fortelling om kjærlighet, begjær, makt og politiske intriger. Den lar oss stifte bekjentskap med en ung, viril konge som regjerer over en av de mektigste nasjonene i verden, og kvinnene som får ham til å forandre historiens gang.

 

Utdrag fra boken:

Han skar granateplet i to. Et øyeblikk stirret han ned på det saftige, rubinrøde fruktkjøttet, fullt av blanke frø …

Mens Henrik med velbehag suget i seg fruktkjøttet, hentet tjeneren slåbroken hans. Ytterligere to tjenere tok brennende fakler fra veggene før de førte Henrik inn i den hemmelige gangen som knyttet sammen hans private rom med Katarinas.

Hvor lenge siden var det? undret Henrik mens han gikk bortover gangen. Ett år? Mer? Det spilte ingen rolle. Han hadde valgt et granateple, Katarinas symbol, og frukten hadde vært moden. Om Gud ville, skulle han til tross for hennes alder, befrukte henne med en sønn i kveld …

 

 

 

Les mer
Varekode
22414009
Forfatter
Anne Gracie
Produkttype
Innbundet
ISBN
9788232007318
Sidetall
368
Utgivelsesmåned
Juni 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss