Utenfor døren din/Ingen kan elske som vi

Av Andrea Laurence / Robyn Grady

Utenfor døren din/Ingen kan elske som vi

Utenfor døren din/Ingen kan elske som vi

Av Andrea Laurence / Robyn Grady

Regular Price: kr 79,90

Special Price: kr 63,92

Status: På lager

Serie: Passion

Utenfor døren din
Miniserie: Mørke hemmeligheter (2/4)

At hun aldri kan lære! Samantha Davis har enda en gang falt for sjefen sin – og dessuten gått litt for langt ved å kysse ham. Han ble selvfølgelig overrumplet, men Sam kan se i øynene hans at han skjuler noe. En hemmelighet? En intensiv lidenskap? Hva det enn er, så skal Sam myke opp sin reserverte – og kjempekjekke – sjef.

Brody Eden har valgt å leve i ensomhet, og orker ikke å slippe noen innpå seg. Han har dype arr fra barndommen og har ikke lyst til å lette hjertet sitt for ukjente kvinner. Men så møter han Sam, hans mildest talt åpenhjertige assistent. Hun er personifiseringen på fristelse, og hun sitter rett utenfor døren hans …

Ingen kan elske som vi

Da forlagspampen Wynn Hunter var liten, avskydde han Grace Munroe. Den magre, lille ertekroken med musefletter har nå blomstret opp til en blendende skjønnhet, og han har ikke noe imot å tilbringe så vel dager som netter med den vakre kvinnen. Men uten noen forpliktelser, Wynn tror nemlig ikke på kjærligheten.

Grace elsker å omgås barndomsvennen, men tør ikke gi seg hen til ham. Den forrige kjæresten hennes kjørte seg i hjel samme kveld som hun takket nei til frieriet hans, og Grace kan ikke komme over det faktum at hun kanskje har skyld i hans død. Wynn og Grace er enige om å holde forholdet på et vennskapelig nivå – men hva gjør man om kjærligheten bare vokser seg sterkere og vegrer seg for å slippe taket?

Les mer
E-bok
Varekode
E20615002
Forfatter
Andrea Laurence/Robyn Grady
ISBN
9789150738223
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Januar 2015

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss