Vil ha deg nær/Kortene på bordet

Av Michelle Celmer / Maureen Child

Vil ha deg nær/Kortene på bordet

Vil ha deg nær/Kortene på bordet

Av Michelle Celmer / Maureen Child

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Passion

Vil ha deg nær
Miniserie: Svart gull (3/4)

Ikke noe kan forhindre Nathan Everette fra å få stillingen som administrerende direktør hos Western Oil. Unntatt det å date datteren til firmaets største konkurrent. Men akkurat da Nathan tror at han har lagt affæren med Ana Birch bak seg, står hun der foran ham, like vakker som alltid … med en baby på armen. Og den lille gutten er altfor lik Nathan …

Med hele karrieren på spill, står Nathan plutselig foran et avgjørende valg. Våger han å offentliggjøre forholdet sitt til Ana og risikere å miste alt han har jobbet for? Eller skal han vende ryggen til den familien han alltid har ønsket seg?

Kortene på bordet

Da den irske milliardæren Ronan treffer Laura, slår det gnister mellom dem. Men mens han utstråler fare, er hun den personifiserte tryggheten. Så mens lidenskapen brenner hett, gjør Ronan det helt enkelt slutt med henne før det blir for seriøst. Men han klarer ikke å holde seg borte.

Etter seks uker er han tilbake for å fortsette der de sluttet. Men Laura er såret og sint og vil ikke vite av ham. Dessuten virker det som om hun skjuler noe. Nå er Ronan fast bestemt på å få greie på hva det er, og han blir stadig mer overbevist om at Laura er kvinnen han vil ha i sitt liv.

Les mer
E-bok
Varekode
E20614002
Forfatter
Michelle Celmer/Maureen Child
ISBN
9789150734744
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Januar 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss