Virvlende flak/Sannhetens makt

Av Janice Maynard / Charlene Sands

Virvlende flak/Sannhetens makt

Virvlende flak/Sannhetens makt

Av Janice Maynard / Charlene Sands

Regular Price: kr 79,90

Status: På lager

Serie: Passion

Virvlende flak
Miniserie: Familien Wolff (5)

Ung og uskyldig kastet Annalise Wolff seg over Sam Ely. Men han avviste henne med argumentene om at hun var for pågående, og at han dessuten var for gammel for henne. Fornærmet sverget hun på at hun aldri noensinne ville tilgi ham. Og i den beslutningen er hun steinhard.

Sju år har gått siden Sam avviste den da veldig unge Annalise, og han føler fremdeles en viss anger. Nå ser han sjansen til å be om unnskyldning og komme på talefot med henne, siden foreldrene hans ber om at han ansetter akkurat henne til en jobb. Men han hadde ikke akkurat regnet med at aldersforskjellen nå er utradert, og at Annalise er vakrere enn noensinne! Så forhåpningene hans om et smidig samarbeid forsvinner ganske snart …

Sannhetens makt
Miniserie: Sunset Ranch (2/3)

De møttes på en bar en stjerneklar kveld, det slår gnister, og natten de tilbringer sammen blir uforglemmelig. På mer enn én måte.

Da Justin kommer hjem etter endt militærtjeneste, får han sjokk. Kvinnen han delte seng med for ett og et halvt år siden, kommer gående mot ham med en liten sønn – mistenkelig lik ham selv!

Katherine er ikke akkurat noe guds beste barn, men da hun får vite at Justin hadde forført henne under falske forhåpninger, blir hun rasende. Da hun møter igjen faren til barnet sitt, blusser lidenskapen opp på nytt. Løgnene og hemmelighetene er der fremdeles, så hvis de skal ha en sjanse til å kunne gå videre, er det mye som må ordnes opp i.

Les mer
E-bok
Varekode
E20615006
Forfatter
Janice Maynard/Charlene Sands
ISBN
9789150738483
Sidetall
320
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Februar 2015

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss