9788283134858
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Forretninger og barn

Milliardæren Donovan Tolley må gifte seg for å beholde familiefirmaet og oppsøker den tidligere elskerinnen Cassidy Franzone. Det viser seg imidlertid at hun snart skal føde hans barn! Kan han overtale Cassidy til å gifte seg med ham uten at kjærlighet er en del av avtalen?

Mer enn du aner

Rederen Nick Falco har aldri sett på seg selv som typen som slår seg til ro og stifter familie, men nå har han blitt far – til tvillinger! Han er fast bestemt på å gi sønnene mer enn bare den økonomiske støtten Jenna Baker, guttenes mor, ber ham om.

Når jeg ser deg

Samantha innser at natten hun nettopp har tilbrakt med en fremmed, ikke bør bli noe mer enn et deilig minne. Hun smyger seg derfor stille ut før den vakre sengekameraten våkner. Det viser seg imidlertid at det er mer enn minner hun tar med seg fra det lidenskapelige møtet …

Alt for barnet

Sjokkert må Grace ringe sin ungdomskjærlighet Josh for å fortelle at broren hans har omkommet – sammen med søsteren hennes. Nå må de sammen fokusere på lille Posie som plutselig er blitt foreldreløs. Kan de glemme fortiden og tilgi hverandre – for Posies skyld?

Les mer
Varekode
21520006
Forfatter
Katherine Garbera/Maureen Child/Kim Lawrence/Liz Fielding
Produkttype
Pocket
ISBN
9788283134858
Sidetall
640
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Mars 2020

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss