9788233801915
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Hans for en natt

Brad Davenport blir sjelden overrasket, men da han får tilsendt et bilde av en lettkledd og ekstremt sexy Mya Campbell, får han fullstendig hakeslepp. Han har aldri tenkt på søsterens venninne på denne måten. Hvordan kan han få Mya til å dele en het natt med ham?

Si hvem du er

Conner Macafee vet hva han er verdt, og han er klar for å inngå en avtale. Reporteren Nichole Reynolds vil få ham til å fortelle om seg selv for en eksklusiv artikkel. Han forteller gjerne, mot at hun blir elskerinnen hans i en måned. Nichole holder på å falle baklengs da hun får tilbudet. Hun trenger scoopet, men Conner er bare så arrogant, kjepphøy – og så sexy!

Lidenskap uten retur

Den rike playboyen Raoul Caffarelli har alltid elsket eventyr. Da han kommer ut for en ulykke og havner i rullestol, kjenner frustrasjonen og sinnet ingen grenser. Fysioterapeuten Lily Archer er vant til pasienter med store utfordringer og akter ikke å la seg påvirke av Raouls arroganse. Men hun har nok undervurdert kraften i umiddelbar lidenskap.

 

Mørke hemmeligheter

Finn Gallagher akter å beskytte fosterforeldrene sine. Da den vakre Tamsyn Masters dukker opp og spør etter moren sin, gjør han det eneste han kan komme på – han lyver. Tamsyn har ikke oppsøkt moren tidligere, så hvorfor nå når moren er alvorlig syk? En liten harmløs forførelse kan sørge for at han kan holde et øye med henne ...

Les mer
Varekode
21519027
Forfatter
Natalie Anderson/Katherine Garbera/Melanie Milburne/Yvonne Lindsay
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233801915
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
November 2019

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss