De hjemvendte

Av Jason Mott

De hjemvendte

De hjemvendte

Av Jason Mott

Vanlig pris: kr 99,90

Spesialpris kr 49,95

Status: På lager

Serie: Silk

"En herlig overraskelse! Med stor dyktighet og en dyp forståelse for menneskets natur, har Jason Mott skrevet en historie som er både tragisk, humoristisk og skremmende."
- Eowyn Ivey, New York Times bestselgerforfatter

De hjemvendte

"Jacob er den usynkrone tiden, mer perfekt enn tidligere. Han er livet slik det burde ha vært, den gangen for lenge siden. Slik er det med alle De hjemvendte."

Over hele verden begynner folks slektninger å vende tilbake fra den andre siden. Ingen vet hvordan eller hvorfor det skjer, om det er et mirakel eller et tegn på at Dommedag er nær. En av de som kommer tilbake er Jacob, sønnen til Lucille og Harold Hargrave. Han døde mange år tidligere i en tragisk ulykke den dagen han fylte åtte år. Da han plutselig står utenfor døren deres, fremdeles åtte år gammel, vet de ikke hva de skal tro.

Kaos bryter løs verden rundt, og den nylig gjenforente familien Hargrave befinner seg midt i en verden på randen av sammenbrudd. De blir tvunget til å famle seg frem i en mystisk, ny virkelighet og gjennom en konflikt som truer med å rive i stykker forestillingen om hva det vil si å være et menneske.

 

Les mer
Varekode
21314016
Forfatter
Jason Mott
Produkttype
Pocket
ISBN
9788232005352
Sidetall
352
Utgivelsesmåned
Juli 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss