9788233118945
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Den første valsen

På en fest i 40-tallets Boston treffer medisinstudenten Anna forretningsmannen Daniel. To verdener møtes, og fra den dagen forandrer alt seg for dem begge. Daniel har nettopp flyttet til USA fra Skottland, men han har allerede klart å skape seg en formue takket være stahet og målbevissthet. Og nå vil han ha Anna. Hun er imidlertid mest opptatt av å skape seg en karriere som lege – livet som hjemmeværende er ikke for henne. Men hjerne og hjerte går ikke alltid hånd i hånd, og snart innser Anna at hun står foran et umulig valg.

 
En vinterhistorie

Raoul vil ikke innrømme det, ikke engang for seg selv, men hjertet hans slår ekstra hardt for skistjernen Crystal – brorens enke og strengt forbudt område! Så da de tilbringer julen sammen med familien hans i Chamonix, må han kjempe for ikke å avsløre følelsene sine. Til tross for at utflukter og familiekvelder blir til rene torturen, vet han ennå ikke hvordan han skal holde ut når hun snart skal reise hjem til Colorado …

En hvit jul

Edward forlot Livia fordi han ikke kunne gi henne den familien og det ekteskapet hun ville ha. Men da han nå tvinges til å reise hjem til Riverbend, oppdager han at Livia også har flyttet dit – med en liten baby i armkroken. Ja visst hadde Livia håpet at Edward skulle være borte lenge nok til at hun hadde glemt hvordan leppene hans føltes mot hennes … men nå lengter hun etter ham. Og etter den lille familien de tross alt allerede er.

Les mer
Varekode
21517021
Forfatter
Nora Roberts/Rebecca Winters/Shirley Jump
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233118945
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
November 2017

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss