Ingen er som du

Av Abby Green / Amy Ruttan / Kate Hewitt / Lucy Gordon

9788233801922

Ingen er som du

Av Abby Green / Amy Ruttan / Kate Hewitt / Lucy Gordon

kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Mot den syvende himmel

Sidonie burde prøve å få orden på livet sitt og absolutt ikke innlede et forhold til en styrtrik gresk forretningsmann. Men Alexio viser seg å være den perfekte distraksjonen – inntil han får høre om den anstrengte økonomien hennes og anklager henne for å være en lykkejeger. 

Livets irrganger

En gang hadde doktor Charlotte James alt: en mann hun elsket og et eget lite mirakel på vei. Men så griper skjebnen inn, og alt tas fra henne. Til tross for alt gir hun ikke opp, og hun åpner en liten praksis nord i Canada. Nå holder bestevenninnen på å miste det ufødte barnet sitt, og det er bare én som kan redde det. Charlottes eksmann ...

Bare ett blikk

Alle tror at Alyses romanse med prins Leo Diomedi er ekte. Dessverre er alt bare et spill for galleriet og en måte å gjenopprette monarkiets skamferte rykte på. Leo er distansert og kald, og etter en lang forlovelsestid vet Alyse fremdeles ikke hvem han er. Likevel ble hun vanvittig forelsket i ham allerede ved første blikk.

En vinterforlovelse

Advokaten Philippa Jenson vinner over sine forbausede motstandere gang på gang. Også det neste oppdraget – å forsvare førstegangsforbryteren Charlie – burde være enkelt. Men å forholde seg til Charlies bror Roscoe, viser seg å være en vanskeligere nøtt å knekke, hun er nemlig ikke interessert i kjærlighet!

Les mer
Varekode
21519028
Forfatter
Abby Green/Amy Ruttan/Kate Hewitt/Lucy Gordon
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233801922
Sidetall
640
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Desember 2019

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss