9788233118587
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Aldri lykkeligere enn nå
Miniserie: Makten og kronen (1)

Ryktet går om at partyfikseren og bryllupsplanleggeren Ella Jackson er med barn – til tross for at hun er singel! Kan det være at Ella holder på å skaffe seg en kongelig tittel før søsteren? Og kanskje til og med en kongelig arving?
 

Vil ha deg nær

Akkurat da Nathan tror at han har lagt affæren med Ana Birch bak seg, står hun der foran ham, like vakker som alltid. Og med en baby på armen. Den lille gutten er veldig lik ham … Med hele karrieren på spill står Nathan plutselig foran et avgjørende valg.  

I hennes øyne
Miniserie: Legene i Swallowbrook (2/4)

Da Ruby Hollister uventet blir husløs, ber hun fortvilet sin attraktive kollega om hjelp. Det viser seg snart at Hugo Lawrence har alt hun noen gang har lengtet etter hos en mann. Uttrykket i Rubys øyne vekker beskytterinstinktet i Hugo. Han har nemlig en mistanke om at leietakeren hans bærer på en hemmelighet ...
 

 

For alltid?

Den mystiske skjønnheten Shayla får Draco Dantes blod til å syde, men neste dag er hun forsvunnet. Da han endelig finner henne igjen, er hun i ferd med å føde barnet deres. De gifter seg raskt, men Draco slites mellom lidenskap og tvil. Er Shaylas følelser for ham ekte, eller har hun noen baktanker?

Les mer
Varekode
21518002
Forfatter
Sharon Kendrick/Michelle Celmer/Abigail Gordon/Day Leclaire
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233118587
Sidetall
608
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Januar 2018

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss