9788202465391
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Fire etterlengtede romaner i handelen igjen!

Et ubeskrevet blad


Den kjente krimforfatteren Cameron Travers søker etter en assistent, og Lally Douglas vet at hun er perfekt for jobben! Å hjelpe ham hjemme hos ham med forundersøkelsene til den siste boken hans, lover både distraksjon og spenning. Kanskje litt mye av det siste, viser det seg snart. Cameron er sjarmerende, hyggelig og fantastisk flott. Men bli forelsket i sjefen? Det går jo bare ikke!


Det hjertet sår


Xavier eier den ene halvdelen av en vingård sør i Frankrike, og Allegra har nettopp arvet den andre halvdelen. Selv om hun kunne ha solgt sin halvdel til Xavier, virker en fransk vingård som det perfekte stedet for å begynne et nytt liv. Nå må hun bare bevise for ham at hun klarer jobben, og for seg selv at hun klarer å holde styr på følelsene sine.


Kjærlighetens ABC


Sarah vet godt hvem hun skal spørre da hun endelig bestemmer seg for å lære seg alt om kjærligheten – bestevennen Jake.
Jake må ta seg kraftig sammen for ikke å bli sint når Sarah kommer med sine åpne spørsmål om kjærlighet og sex. Men hun har alltid oppmuntret hans drømmer om å bli pilot, og han er nettopp ferdig med utdannelsen. En tjeneste fortjener en gjentjeneste ...


Familie i fare


Sally har nettopp flyttet tilbake til hjemstedet sitt sammen sin tante og tantens sønn, da hun løper på barndomskjæresten Ebenezer Scott. Siden hun forsøkte, men ikke kom noen vei med å forføre ham da hun var sytten, blir situasjonen litt vanskelig, og hun bestemmer seg for å unngå ham. Så viser det seg at tanten i all hemmelighet jobber for regjeringen, og nå er hun truet av en narkobaron. De har ikke noe annet valg – de må henvende seg til den eneste som kan hjelpe dem: Ebenezer!

Les mer
Varekode
21516007
Forfatter
Jennie Adams/Kate Hardy/Hannah Bernard/Diana Palmer
Produkttype
Pocket
ISBN
9788202465391
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
April 2016

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss