9788233111984
kr 99,90
Status: På lager

Serie: Antologi

Reddet av deg

Lia har alltid følt seg tjukk og stusselig, og en så kjekk og verdensvant fyr som Zach Scott kan vel ikke like en som henne. Zach er på sin side plaget av grusomme krigsminner og tviler på at han noen gang vil kunne elske en kvinne igjen. Kan de to likevel ha en fremtid sammen?

Søt suksess

Vanessa er på vei til banken for å inngå sitt livs avtale. Ett enkelt håndslag, og så er hun i havn! Men idet hun åpner døren, går alle planene hennes i vasken. Der står Marc Keller, mannen hun for mindre enn ett år siden skilte seg fra. Mannen som er uvitende om at han har en liten sønn …

Uventet bånd

Joey er gravid, men får vite at det har skjedd en feil på prøverørsklinikken og at det ikke er den avdøde mannen hennes som er faren. Hele verden raser sammen, men da den vennlige legen Max forteller at det nok er han som er faren, kjenner hun likevel et lite håp.

Vil bare ha mer

Sapphire kjenner ikke til grusomhetene sjeik Zahir måtte gjennom for hennes skyld, eller at han skilte seg fra henne for å beskytte henne. Da hun fem år senere befinner seg i hans hjemland Maraban, har hun derfor vanskeligheter med å forstå hvorfor han plutselig virker så interessert.

Les mer
Varekode
21519019
Forfatter
Lynn Raye Harris/Heidi Betts/Meredith Webber/Lynne Graham
Produkttype
Pocket
ISBN
9788233111984
Sidetall
624
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
Juli 2019

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss