Venner imellom/Skandaleprinsen/Bare stjernene ser oss

Av Kathie DeNosky / Sandra Hyatt / Trish Morey

Venner imellom/Skandaleprinsen/Bare stjernene ser oss

Venner imellom/Skandaleprinsen/Bare stjernene ser oss

Av Kathie DeNosky / Sandra Hyatt / Trish Morey

Regular Price: kr 89,90

Status: På lager

Serie: Passion

Venner imellom

Ryder McClain og Summer Patterson har vært venner i tre år. Bare venner. Hun vil aldri bli forelsket igjen, og han regner med at ingen kvinne ønsker å leve med ham hvis hun får vite sannheten om hans bakgrunn. Derfor er begge fornøyd med et forhold som bygger på vennskap og respekt.

Men Summer lengter etter et barn, og den eneste hun kan tenke seg som far til barnet, er Ryder. Ryder orker derimot ikke tanken på et sånt klinisk arrangement som Summer foreslår – han vil gjøre det på "gamlemåten". Spørsmålet er om hemmeligheten hans kommer til å drepe den spirende kjærligheten som begynner å vokse frem mellom dem?

Skandaleprinsen

Så lenge hun kan huske, har Alexia Wyndham Jones vært forelsket i prins Adam Marconi. Hittil har drømmene om ham ikke vært annet enn drømmer, inntil hun som ved et mirakel blir kalt til San Philippe som prinsens fremtidige.

Men det er ikke han som kommer for å følge henne fra USA til Europa, det er hans arrogante bror Rafe. Han som sloss med Lexie da hun som liten bodde i San Philippe, og den som stadig er i sladrepressen forårsaket av skandaler. Adam ville ikke ha sendt Rafe hvis han hadde ant at broren og hans fremtidige kone ville bli rammet av den store lidenskapen. Ett eneste kyss får dem til å innse at de er mer enn lovlig interessert i hverandre …

Bare stjernene ser oss

Det er som en drøm – Morgan må klype seg i armen – duftene, menneskene, basarene. På oppdrag fra vikarbyrået som selskapsdame, blir hun hentet i en limousin. Og mannen rett imot henne, det er noe overjordisk over ham, som om han kan se rett inn i sjelen hennes.

Tajik vet med én gang hvem han vil ha da han ser morens selskapsdame. Nå må han bare få den fascinerende Morgan til å bli værende i ørkenriket.

Les mer
E-bok
Varekode
E20614011
Forfatter
Kathie DeNosky/Sandra Hyatt/Trish Morey
ISBN
9789150734867
Sidetall
480
Språk
Norsk
Utgivelsesmåned
April 2014

Abonnementer

Benytt muligheten til å prøve våre serier – første pakken til halv pris!

Les mer

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rikelig med spennende tilbud.

Les mer

Visste du at?

  • Vi har over 500 e-bøker
  • Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp på over kr 250,-
  • Du kan betale med kort eller faktura

Følg oss